Έλεγχος αυτών των ενοχλητικών παρασίτων – Εξωραϊσμός τοπίου Indian Run

6
Έλεγχος αυτών των ενοχλητικών παρασίτων – Εξωραϊσμός τοπίου Indian Run

Καθώς εσείς και η οικογένειά σας περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι τον τελευταίο καιρό, απολαμβάνετε τον εξωτερικό σας χώρο; Ή have τα κουνούπια και άλλα παράσιτα είναι ένα κακόβουλο τον τελευταίο καιρό;

Ο Tom είναι ο τύπος μας για τη φροντίδα του γκαζόν – ηγείται όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τη φροντίδα του γκαζόν! Οτιδήποτε, από εφαρμογές γκαζόν και εγκαταστάσεις τοπίου μέχρι έλεγχο παρασίτων και οτιδήποτε ενδιάμεσο. Στόχος μας, όπως πάντα, είναι να φροντίσουμε ο εξωτερικός σας χώρος να είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χρόνο σας με τους φίλους και την οικογένειά σας! Λοιπόν, κάντε μας ερωτήσεις – σχετικά με τα παράσιτα, σχετικά με την ανάγκη επανασποράς του γκαζόν σας κ.λπ. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επεξεργαστείτε ό,τι βρίσκετε στην αυλή σας!

Αυτό το ιστολόγιο έχει μερικά στοιχεία για τον έλεγχο των παρασίτων και τα τρέχοντα δύο κορυφαία παράσιτα: Spotted Lanternfly [SLF] και τα κουνούπια!

Γνωρίζατε ότι οι στίγματα φαναριών δεν δαγκώνουν ούτε τσιμπούν; Πραγματικά έλκονται και αντίκτυπο, γεωργικές καλλιέργειες όπως σταφύλια, λυκίσκος και σκληρά ξύλα.

Οι μάζες αυγών SLF προσκολλώνται σε δέντρα, τοίχους και άλλες επιφάνειες. Οι νεαρές νύμφες έχουν σκούρο χρώμα και τρέφονται με μαλακό φυτικό ιστό. Μόλις μετατραπούν σε ώριμες νύμφες, γίνονται κόκκινες μετά την τήξη ενώ συνεχίζουν να τρέφονται. Οι φτερωτοί ενήλικες πετούν από δέντρο σε δέντρο για να ταΐσουν, να αναπαράγουν και να γεννήσουν αυγά και ο κύκλος επαναλαμβάνεται. Επομένως, απαιτείται αποτελεσματική θεραπεία.

Η θεραπεία είναι ένα απλό σπρέι που είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Στεγνώνει γρήγορα, έτσι το παιχνίδι στον εξωτερικό σας χώρο μπορεί να συνεχιστεί γρήγορα.

Το Υπουργείο Γεωργίας της PA συνιστά να επιθεωρήσετε το όχημά σας, το ρυμουλκούμενο ή οποιοδήποτε άλλο υπαίθριο αντικείμενο, ειδικά εάν βρίσκεστε σε περιοχή σε καραντίνα. Αν δείτε SLF, αναφέρετέ το εδώ!

Τα κουνούπια είναι παράσιτο λόγω του τσιμπήματος τους και του πόσο γρήγορα μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε ένα σύνταγμα θεραπείας που ολοκληρώνεται κάθε τρεις εβδομάδες για να παραμείνει πάνω από τα αυγά των κουνουπιών.

Η θεραπεία είναι αρκετά απλή. συνεχίζεται ως ψεκασμός και η διαδικασία στεγνώματος διαρκεί μόνο 20-30 λεπτά μετά την εφαρμογή.

Ως υπενθύμιση; Είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγχετε και να αποβάλλετε τακτικά τυχόν λιμνάζοντα νερά στον εξωτερικό σας χώρο (π.χ. αμμοθήκες, λουτρά πουλιών, παιδικά παιχνίδια, ελαστικά, κουβάδες κ.λπ.) καθώς αυτό προσελκύει τα κουνούπια και τους παρέχει ένα μέρος για να γεννήσουν τα αυγά τους.

Αν και τα κουνούπια αρέσουν στάσιμο νερό για να γεννήσουν τα αυγά τους, δεν χρειάζονται πολλά! Τα κουνούπια χρειάζονται μόνο 1/4″ (πώμα μπουκαλιού) νερό για να γεννήσουν τα αυγά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να μην έχετε τέτοιο νερό γύρω από την ιδιοκτησία σας.

Αν τώρα σκέφτεστε το χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού που έχετε στην αυλή σας, μην ανησυχείτε – τα υδάτινα στοιχεία δεν είναι στάσιμο νερό καθώς φιλτράρονται συνεχώς. Ωστόσο, εάν έχετε υδάτινο στοιχείο στην ιδιοκτησία σας ή μένετε κοντά σε υδάτινο σώμα – θα συνιστούσαμε να λάβετε τη θεραπεία για τα κουνούπια.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Έχετε βρει SLF στον εξωτερικό σας χώρο; Παρατηρείτε όλα τα κουνούπια όταν προσπαθείτε να απολαύσετε χρόνο στην αυλή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παρακάτω πληροφοριών, θα λάβουμε μια δωρεάν προγραμματισμένη εκτίμηση και θα σας βάλουμε στη λίστα για τον επόμενο γύρο θεραπειών!

717-285-2750 | [email protected]

Facebook | Ίνσταγκραμ | Κελάδημα

Schreibe einen Kommentar