Εξοικονομήστε και επενδύστε για να κερδίσετε επιτόκιο 4-6%.

1
Εξοικονομήστε και επενδύστε για να κερδίσετε επιτόκιο 4-6%.

ΕγώΕίναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου με καλό επιτόκιο από ό,τι όταν άρχισα να γράφω blog για προσωπικά οικονομικά πριν από μια δεκαετία.

Τότε, θα μπορούσατε πολύ εύκολα να βρείτε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου που θα πλήρωνε 3-4% APY στα χρήματά σας. Αν και αυτό δεν πρόκειται να σας κάνει πλούσιους, τουλάχιστον το ταμείο έκτακτης ανάγκης σας δεν χάνει κάθε χρόνο αξία λόγω του πληθωρισμού.

Αυτές τις μέρες είστε τυχεροί αν μπορείτε να βρείτε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου που θα πληρώνει 0,50% APY, και η διατήρηση οποιουδήποτε χρηματικού ποσού σε μια παραδοσιακή τράπεζα είναι μια πρόταση χαμένη.

Ευτυχώς υπάρχουν και άλλες επιλογές αυτές τις μέρες εκτός από τον παραδοσιακό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Υπάρχουν πράγματα όπως λογαριασμοί ταμιευτηρίου κρυπτονομισμάτων, επενδυτικές εφαρμογές και crowdfunding ακινήτων.

Πρόσφατα άνοιξα έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου κρυπτογράφησης όπου κερδίζω 8,8% APY στα κρυπτονομίσματα μου. Αν και υπάρχει κίνδυνος, και είναι μια σχετικά νέα ιδέα, έχω ήδη κερδίσει περισσότερο ενδιαφέρον για αυτόν τον λογαριασμό σε 2 μήνες από ό,τι ο πολύ μεγαλύτερος λογαριασμός ταμιευτηρίου μου όλο το προηγούμενο έτος.

Έχω ασχοληθεί με το crowdfunding ακινήτων με ιστότοπους όπως το Groundfloor επίσης, κερδίζοντας σχεδόν 10% επιτόκιο για τα επενδυμένα κεφάλαιά μου. Και πάλι, υπάρχει κίνδυνος, αλλά μέχρι στιγμής έχει καλές επιδόσεις.

Το Groundfloor κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα εφαρμογή εξοικονόμησης και επένδυσης που ονομάζεται Stairs by Groundfloor. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επενδύσετε τα χρήματά σας και να κερδίσετε 4-6% APY στα μετρητά σας, χωρίς να κλειδώνετε τα χρήματα για μήνες κάθε φορά. Απλώς ρυθμίστε τις αυτόματες μεταφορές και ξεκινήστε να κερδίζετε. Κάντε ανάληψη όταν χρειάζεστε τα χρήματα.

Σε αυτήν την ανασκόπηση της εφαρμογής Stairs, θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν τη νέα υπηρεσία „εξοικονόμησης“ και θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε εάν είναι κατάλληλη για εσάς.

Κριτική εφαρμογής Stairs by Groundfloor
Κριτική εφαρμογής Stairs by Groundfloor

Γρήγορη Περίληψη

 • Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση.
 • Αποθήκευση αυτόματα.
 • Κερδίστε 4-6% επιτόκιο.
 • Απόσυρση ανά πάσα στιγμή.

Τι είναι η εφαρμογή The Stairs;

Το Stairs by Groundfloor είναι μια εφαρμογή όπου μπορείτε να κερδίσετε ένα εγγυημένο επιτόκιο 4-6% στα χρήματα που καταθέτετε. Αν και η εφαρμογή είναι τεχνικά μια επενδυτική εφαρμογή, φαίνεται και μοιάζει με μια τυπική εφαρμογή λογαριασμού ταμιευτηρίου.

Καταθέτεις χρήματα, κερδίζει τόκους. Απόσυρση ανά πάσα στιγμή.

Η μόνη διαφορά είναι ότι επενδύετε τα χρήματά σας σε μη διαπραγματεύσιμα, εξασφαλισμένα ομόλογα με το Groundfloor. Τα χαρτονομίσματα υποστηρίζονται από ενσώματα περιουσιακά στοιχεία, τα οποία στην περίπτωση αυτή είναι ακίνητα. Αυτό σας επιτρέπει να κερδίσετε υψηλότερο επιτόκιο από αυτό που θα λάβατε σε έναν παραδοσιακό τραπεζικό λογαριασμό και πιο προβλέψιμες αποδόσεις από το να βρίσκεστε στην αγορά. Επιτρέπει επίσης στο Groundfloor να αποκτήσει πιο ευέλικτους όρους όταν συνάπτει δάνεια ακίνητης περιουσίας στο τέλος τους. Όλοι κερδίζουν λοιπόν!

Πριν από οκτώ χρόνια, παρουσιάσαμε το GROUNDFLOOR ως ένα εντελώς νέο concept και σε μια ολοκαίνουργια κατηγορία, ανοίγοντας την ιδέα της άμεσης επένδυσης σε ακίνητα στους καθημερινούς ανθρώπους με έναν νέο τρόπο, χωρίς να τους αναγκάζουμε να εισέλθουν σε ένα ταμείο.», δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Brian Dally. «Τώρα, με την κυκλοφορία της εφαρμογής Stairs, κάνουμε άλλη μια μεγάλη ταλάντευση για να ξανασκεφτούμε πώς μπορεί κάποιος να αρχίσει να αποταμιεύει και να επενδύει καλύτερα, αποκομίζοντας τα πλεονεκτήματα της επένδυσης σε εναλλακτικές λύσεις με την ασφάλεια δανείων που υποστηρίζονται από ακίνητα».

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Groundfloor, μπορεί να έχετε ήδη επενδύσει σε Graundfloor Notes, εξασφαλισμένα γραμμάτια που έχουν εκδοθεί και εξασφαλιστεί από τα περιουσιακά στοιχεία του Groundfloor. Αν και μπορείτε να έχετε λίγο καλύτερες αποδόσεις εάν επενδύσετε απευθείας σε αυτά τα χαρτονομίσματα, δεν θα έχετε την ευελιξία του Stairs, τα χρήματά σας θα δεσμεύονται σε αυτά τα χαρτονομίσματα μέχρι να λήξουν έως και 12 μήνες αργότερα.

Με το Stairs επενδύετε σε αυτές τις ίδιες νότες, ενώ αποκτάτε πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και ελαφρώς χαμηλότερο ποσοστό. Σίγουρα αξίζει τον κόπο, ειδικά αν θέλετε να κερδίσετε κάποιο καλό ενδιαφέρον σε μικρότερο χρονικό διάστημα, διατηρώντας παράλληλα τα μετρητά σας σε ρευστότητα.

Αποταμίευση + Επένδυση: Εξοικονόμηση;

Στο διαφημιστικό τους υλικό, η Stairs λέει ότι σκέφτηκε την ιδέα για την εφαρμογή επειδή ήθελαν να προσφέρουν ένα προϊόν που να προσφέρει καλύτερες αποδόσεις από τον τυπικό λογαριασμό ταμιευτηρίου, αποφεύγοντας ταυτόχρονα το τρενάκι του λούνα παρκ βραχυπρόθεσμα αποδόσεις στο χρηματιστήριο. Γιατί να υποκύψετε στις συνθήκες της αγοράς αν δεν χρειάζεται;

Η εφαρμογή τους προσφέρει την εύκολη πρόσβαση ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου, ενώ σας παρέχει τις πραγματικές αποδόσεις των επενδύσεων σε ακίνητα. Συνδύασαν την «εξοικονόμηση» και την «επένδυση» σε αυτήν την εφαρμογή «εξοικονόμησης» από το Stairs.

Εγγραφή για λογαριασμό Stairs

Η εγγραφή για λογαριασμό Stairs είναι εξαιρετικά απλή. Η μόνη απαίτηση είναι να έχετε ένα smartphone, καθώς η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο μέσω των εφαρμογών πλατφόρμας Android και iOS για iPhone. Κατεβάστε τα μέσω του App Store ή του Google Play μέσω του παρακάτω συνδέσμου μας.

Για να ξεκινήσετε ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να μεταβείτε στον ιστότοπο του Stairs και να κατεβάσετε την εφαρμογή: Λήψη εφαρμογής Stairs.
 2. Εγγραφή νέου λογαριασμού. (Ή συνδεθείτε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Groundfloor εάν έχετε ήδη έναν).
 3. Συνδέστε έναν τραπεζικό λογαριασμό χρηματοδότησης μέσω του Plaid.
 4. Μεταφέρετε την πρώτη σας κατάθεση.

Πολύ απλό για να ξεκινήσετε, ήμουν σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά και μπόρεσα να ξεκινήσω την πρώτη μου κατάθεση την ίδια μέρα.

Τι επιτόκιο θα κερδίσω;

Όταν μεταφέρετε τα χρήματά σας στο Stairs, πιθανότατα θα θέλετε να μάθετε τι είδους επιστροφή θα έχετε στα χρήματά σας αμέσως, ειδικά επειδή η Stairs διαφημίζει ότι μπορείτε να λάβετε επιστροφές 4-6%. Ποιος παίρνει 4% και ποιος 6%;

Ετσι δουλευει.

 • Όλες οι καταθέσεις στην εφαρμογή Stairs πληρούν τις προϋποθέσεις για το ετήσιο επιτόκιο APY 4%. Όλοι το παίρνουν αυτό.
 • Εάν ρυθμίσετε μια επαναλαμβανόμενη μεταφορά και θα λάβετε επιπλέον 1% APY στο υπόλοιπό σας (90 ημέρες μετά την ενεργοποίησή της).
 • Ενεργοποιήστε τις „στρογγυλοποιήσεις“ για να λάβετε επιπλέον 1% APY στο υπόλοιπό σας (90 ημέρες μετά την ενεργοποίησή του). Όταν κάνετε μια αγορά στον συνδεδεμένο λογαριασμό σας, το Stairs θα στρογγυλοποιήσει την τιμή αγοράς σας στο επόμενο ολόκληρο δολάριο και στη συνέχεια θα επενδύσει αυτό το ποσό.

Έτσι, για να ανακεφαλαιώσουμε, όλοι λαμβάνουν 4% APY στις καταθέσεις τους. Εάν ενεργοποιήσετε τις επαναλαμβανόμενες μεταφορές και τις στρογγυλοποιήσεις, μετά από 90 ημέρες θα λάβετε επιπλέον 2%. Ανετα.

Αυτοματοποιήστε τις επενδύσεις σας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις επενδύσεις σας με το Stairs με μερικούς διαφορετικούς τρόπους και κάτι τέτοιο θα σας δώσει επιπλέον ενδιαφέρον για το υπόλοιπό σας. (Κάθε ένα σας δίνει ένα επιπλέον 1% APY).

Στο μενού της εφαρμογής σας στην ενότητα „Ρυθμίσεις λογαριασμού/Επενδύσεις“ μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτούς τους δύο τύπους αυτοματοποιημένων επενδύσεων.

Επαναλαμβανόμενη επένδυση

Μπορείτε να κάνετε μια επαναλαμβανόμενη επένδυση στην εφαρμογή ενεργοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα και, στη συνέχεια, εισάγοντας ένα ποσό σε δολάρια. Στη συνέχεια, θα σας ζητήσει να επιλέξετε μια ημέρα του μήνα για να πραγματοποιηθεί η επαναλαμβανόμενη μεταφορά και είστε έτοιμοι.

Μόλις την ενεργοποιήσετε, κάθε μήνα την ίδια ημέρα θα ξεκινάει μια μεταφορά από τον συνδεδεμένο λογαριασμό σας και θα επενδύεται στην εφαρμογή Stairs.

Στρογγυλοποιήσεις

Η ενεργοποίηση των συγκεντρώσεων και η επένδυση είναι τόσο απλή όσο η εναλλαγή του διακόπτη στην εφαρμογή για να τις ενεργοποιήσετε. Όταν κάνετε στρογγυλοποίηση στην εφαρμογή Stairs, θα παρακολουθεί τον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό σας και θα στρογγυλοποιεί τυχόν αγορές στο επόμενο ολόκληρο δολάριο και θα επενδύει αυτό το ποσό.

Για παράδειγμα, αν αγοράσετε έναν καφέ για 3,50 $, θα στρογγυλοποιήσει την αγορά στα 4 $ και θα επενδύσει τη διαφορά 0,50 σεντ $ στην εφαρμογή Stairs. Επενδύστε τα ανταλλακτικά σας!

Είναι ασφαλής η εφαρμογή Stairs;

Πρέπει λοιπόν να τεθεί το ερώτημα, είναι η εφαρμογή Stairs ασφαλής ή είναι απάτη;

Το Stairs ξεκίνησε από μια εταιρεία, την Groundfloor, με μακρά ιστορία (7+ χρόνια) καινοτόμου στον χώρο του crowdfunding ακινήτων. Είναι μια νόμιμη εταιρεία και στέκονται πίσω από τα προϊόντα τους. Προσωπικά έχω λογαριασμό μαζί τους εδώ και αρκετά χρόνια και είμαι ευχαριστημένος μαζί τους.

Πέρα από το ότι η ίδια η εταιρεία είναι νόμιμη, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, για παράδειγμα, την ασφάλεια των χρημάτων σας. Θα μπορούσατε να χάσετε τα χρήματά σας;

Επένδυση που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία

Οι επενδύσεις στην εφαρμογή Stairs είναι ένα γραμμάτιο χρέους και υποστηρίζονται από ένα πραγματικό υλικό περιουσιακό στοιχείο, την ακίνητη περιουσία που σχετίζεται με αυτά τα χαρτονομίσματα.

Χωρίς ασφάλιση FDIC

Τα κεφάλαια που μεταφέρονται στο Stairs δεν είναι ασφαλισμένα στο FDIC. Δεδομένου ότι ο λογαριασμός δεν είναι ένας παραδοσιακός λογαριασμός όψεως ή ταμιευτηρίου από τράπεζα, η ασφάλεια FDIC δεν ισχύει για αυτόν τον λογαριασμό.

Αυτός ο λογαριασμός είναι επένδυση οφειλών. Οι επενδύσεις υποστηρίζονται από μη διαπραγματεύσιμα εγγυημένα ομόλογα. Όπως τα CD ή τα εταιρικά ομόλογα, τα ομόλογα προσφέρουν σταθερές, σταθερές ημερομηνίες αποπληρωμής και υποστηρίζονται από ακίνητα, ενσώματα περιουσιακά στοιχεία (στην περίπτωση αυτή, ακίνητα).

Έτσι, ενώ αυτή η επένδυση δεν είναι ασφαλισμένη από την FDIC, είναι εξασφαλισμένη με δέσμευση επί των οικιστικών ακινήτων στα ισχύοντα ομόλογα, και αυτό την καθιστά σχετικά ασφαλή.

Τέλη εφαρμογής Stairs και ελάχιστα

Μία από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνω κατά την έρευνα νέων επενδυτικών προϊόντων είναι, πόσο θα μου κοστίσει αυτό; Υπάρχουν μηνιαίες προμήθειες ή ετήσια αμοιβή διαχείρισης για περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση; Υπάρχουν χρεώσεις για την ανάληψη των χρημάτων μου ή όρια στον αριθμό των αναλήψεων που μπορώ να κάνω; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

 • Ελάχιστος λογαριασμός: Κανένας.
 • Αμοιβές: Κανένα.
 • Καταθέσεις: Μεταφέρετε έως και 5.000 $ την εβδομάδα στο Stairs.
 • Αναλήψεις: Αποχώρηση ανά πάσα στιγμή.

Όταν κάνετε ανάληψη ή κατάθεση χρημάτων, μπορεί να χρειαστούν 1-3 ημέρες για να είναι διαθέσιμα τα χρήματα μετά τη δημοσίευσή τους.

Επομένως, κατά την εγγραφή σας στο Stairs, δεν υπάρχουν χρεώσεις, ελάχιστα υπόλοιπα, ελάχιστη επένδυση μόνο 1 $ και καμία αμοιβή που να ανησυχείτε για τη μείωση των αποδόσεων σας. Το μόνο όριο που βλέπω είναι η μέγιστη κατάθεση των 5.000 $ ανά εβδομάδα.

Stairs by Groundfloor – Ένας αξιοπρεπής τρόπος για να κερδίσετε υψηλότερο ενδιαφέρον

Αν ψάχνετε για ένα καλό μέρος για να σταθμεύσετε τα χρήματά σας, όπου μπορείτε να κερδίσετε καλύτερους τόκους από ό,τι κερδίζετε σε έναν παραδοσιακό λογαριασμό ταμιευτηρίου και θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα χρήματά σας παραμένουν ρευστά, οι σκάλες μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για να προσθέσετε επενδυτικό χαρτοφυλάκιο.

Προσφέρουν στους επενδυτές έως και 6% APY επί των χρημάτων τους, μπορείτε να το αποσύρετε ανά πάσα στιγμή και μπορείτε ακόμη και να αυτοματοποιήσετε τις επενδύσεις σας για να διατηρήσετε το απόθεμά σας να αυξάνεται.

Υπάρχουν μέρη που μπορείτε να βρείτε καλύτερες αποδόσεις στα χρήματά σας μακροπρόθεσμα, ειδικά αν μπορείτε να κλειδώσετε τα χρήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν ψάχνετε για μια εξαιρετικά ρευστή, βραχυπρόθεσμη επένδυση με εγγυημένες αποδόσεις, αυτή είναι σίγουρα μια καλή εφαρμογή για έλεγχο.

Εάν είστε εντάξει με τα χρήματά σας να είναι λίγο λιγότερο ρευστά, ίσως θελήσετε να ελέγξετε τη μητρική εταιρεία Stairs, το Groundfloor, όπου διαφημίζουν αποδόσεις που πλησιάζουν το 10%. Δείτε την κριτική μας παρακάτω.

Αναθεώρηση εφαρμογής Stairs

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η εφαρμογή Stairs by Groundfloor;

Το Stairs by Groundfloor είναι μια επενδυτική εφαρμογή που σας παρέχει εγγυημένο 4-6% APY σε ενδιαφέρον.

Τι τέλη χρεώνει η εφαρμογή Stairs;

Δεν υπάρχουν χρεώσεις, δεν υπάρχουν ελάχιστα υπόλοιπα και μόνο ελάχιστη επένδυση 1 $.

Σε ποιες πλατφόρμες είναι διαθέσιμο το Stairs by Groundfloor;

Το Stairs είναι διαθέσιμο σε κινητές πλατφόρμες iOS και Android. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμη έκδοση για υπολογιστή ή web.

Είναι το Stairs μια εφαρμογή εξοικονόμησης ή επένδυσης;

Το Stairs προσφέρει τα πλεονεκτήματα μιας παραδοσιακής εφαρμογής αποταμίευσης, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια επενδυτική εφαρμογή που υποστηρίζεται από μη διαπραγματεύσιμα εγγυημένα ομόλογα.

Είναι ασφαλισμένος ο λογαριασμός Stairs FDIC;

Ο λογαριασμός δεν είναι λογαριασμός ταμιευτηρίου από τράπεζα, αλλά επενδυτικός λογαριασμός. Ως εκ τούτου, η ασφάλιση FDIC δεν ισχύει.

Πόσους τόκους θα κερδίσω με το Stairs;

Όλες οι καταθέσεις πληρούν τις προϋποθέσεις για το επιτόκιο 4% APY. Ρυθμίζοντας μια επαναλαμβανόμενη μεταφορά και ενεργοποιώντας τις στρογγυλοποιήσεις, μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον 2% APY (6% συνολικά).

Μπορώ να κάνω ανάληψη του υπολοίπου μου στο Stairs ανά πάσα στιγμή;

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας ανά πάσα στιγμή και τα χρήματά σας συνήθως φτάνουν στον τραπεζικό σας λογαριασμό σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Schreibe einen Kommentar