Ευχαριστημένος από. 7.1.13 | Σπίτι στο Homestead

2
Ευχαριστημένος από.  7.1.13 |  Σπίτι στο Homestead

«Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ζωντανοί μόνο σε εκείνες τις στιγμές που η καρδιά μας έχει συνείδηση ​​των θησαυρών μας». – Θόρντον Γουάιλντερ

Να τι λατρεύω αυτές τις μέρες:

Ψημένα χτένια

Ψημένα χτένια πάνω από πιπεράτη ρόκα και ραπανάκια πασπαλισμένα με ακατέργαστο γλυκό καλαμπόκι και ντυμένα με μια σούπερ ελαφριά βινεγκρέτ μελιού μουστάρδας.

Κατάστρωμα γύρω από τη μηλιά

Το κατάστρωμα Τζέι και ο μπαμπάς του έχουν περάσει ώρες με τις ώρες χτίζοντας μαζί έξω από το σπίτι αυτό το καλοκαίρι. Λατρεύω τον τρόπο που η δομή τυλίγεται γύρω από την αγαπημένη μου μηλιά.

Μπολ Κινόα Πρωινού

Μπολ με κινόα για πρωινό. Για να το φτιάξετε: σοτάρετε μια χούφτα ψιλοκομμένο μπροκολίνι σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέστε ψιλοκομμένο σκόρδο. Ανακατεύουμε σε προμαγειρεμένη κινόα. Από πάνω ρίχνουμε ένα κομμάτι μαγειρεμένο μπέικον, ψιλοκομμένο. Βάλτε ένα αυγό ποσέ πάνω στην κινόα και πασπαλίστε ψιλοκομμένα μυρωδικά (φρέσκο ​​κρεμμύδι, βασιλικό, άνηθο) πάνω από το πιάτο. Αλατοπιπερώνουμε. Ιδανική πρωινή διατροφή.

Ντομάτα ωρίμανσης

Ωρίμανση σμέουρων

Τα πρώτα φρούτα που ωριμάζουν στον κήπο. Η μόνη ντομάτα στο φυτό γίνεται σταδιακά από πράσινη σε υποκίτρινη. Μόλις μερικά σμέουρα γίνονται κόκκινα, ακόμα εξαιρετικά σφιχτά. Μπορώ ήδη να τα γευτώ.

Είναι ευγνώμων.

Schreibe einen Kommentar