Ημέρα Σημαίας – Εξωραϊσμός Ινδικού Run

5
Ημέρα Σημαίας – Εξωραϊσμός Ινδικού Run

Καλή Ημέρα της Σημαίας

Σήμερα είναι Κυριακή 14 Ιουνίου – η ημέρα που γιορτάζουμε την αμερικανική σημαία!

Παρά το γεγονός ότι η Ημέρα της Σημαίας δεν είναι ομοσπονδιακή αργία, υπάρχουν πολλά να μάθετε!
Για να το κάνουμε αυτό, ας πάμε πίσω στην ιστορία για να μάθουμε περισσότερα για το Old Glory!
1775 – Ξεκινά ο Αμερικανικός Επαναστατικός Πόλεμος.

1775 – Το Δεύτερο Ηπειρωτικό Συνέδριο συνεδρίασε στη Φιλαδέλφεια για τη δημιουργία του Ηπειρωτικού Στρατού, αυτό οδήγησε στη δημιουργία της πρώτης «αμερικανικής» σημαίας. [Betsy Ross repaired uniforms and tents during the Revolutionary War and it is believed that she helped design the first American flag!]

14 Ιουνίου 1777 – το Δεύτερο Ηπειρωτικό Κογκρέσο έκανε μια παύση στη σύνταξη των άρθρων της Συνομοσπονδίας και ενέκρινε ψήφισμα που δηλώνει ότι η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών θα περιλαμβάνει 13 εναλλασσόμενες κόκκινες και λευκές ρίγες και 13 λευκά αστέρια σε ένα μπλε πεδίο.

14 Ιουνίου 1885 – Ένας δάσκαλος από το Ουισκόνσιν, ο Bernard Cigrand, δημιούργησε την ιδέα να γιορτάζεται κάθε χρόνο η ημέρα της σημαίας. Αφιέρωσε τη ζωή του στην υπεράσπιση του σεβασμού της σημαίας!

1916 – Ο Πρόεδρος Woodrow Wilson καθιέρωσε την 14η Ιουνίου ως Ημέρα Σημαίας!

1950 – Όταν η Αλάσκα και η Χαβάη υποτίθεται ότι αποχωρίζονταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας 17χρονος στο Οχάιο [Bob Heft] πήρε τη σημαία με 48 αστέρια και έραψε άλλα δύο στο μοτίβο που το ξέρουμε όπως σήμερα. Ο Heft έδειξε το σχέδιό του στον καθηγητή ιστορίας του και το έστειλε στον βουλευτή Walter Moeller, ο οποίος στη συνέχεια έδειξε τη σημαία στον Πρόεδρο Eisenhower αφού και οι δύο πολιτείες ήταν επίσημα εκτός της Ένωσης.

4 Ιουλίου 1960 – Ο Αϊζενχάουερ επέλεξε το σχέδιο του Χεφ και στάθηκαν μαζί καθώς υψώθηκε για πρώτη φορά η αμερικανική σημαία με τα 50 αστέρια.

Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με το „Red White and Blue“ ρίξτε μια ματιά στο άρθρο της Jennie Cohen εδώ. Και, εάν ο εξωτερικός χώρος χρειάζεται λίγη αγάπη – επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παρακάτω πληροφοριών!

717-285-2750 | [email protected]

Facebook | Ίνσταγκραμ | Κελάδημα

Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική και Χρόνια Πολλά στα Stars + Stripes!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Καταλάβατε πόσα ψευδώνυμα υπάρχουν για το Star Spangled Banner σε αυτό το ιστολόγιο;

Αν μαντέψατε τέσσερα, έχετε δίκιο! Υπάρχουν τέσσερα κοινά ψευδώνυμα για την αμερικανική σημαία!

Schreibe einen Kommentar