Η City αναθεωρεί την πολιτική πυροσβεστικού κρουνού που αποστράγγισε τους αστικούς κήπους στο Σικάγο — City Farmer News

2
Η City αναθεωρεί την πολιτική πυροσβεστικού κρουνού που αποστράγγισε τους αστικούς κήπους στο Σικάγο — City Farmer News

Οι Advocates for Urban Agriculture δρομολόγησαν επίσης μια επιχορήγηση για να βοηθήσουν τους κήπους να πληρώσουν για τη χρήση κρουνών στο πλαίσιο της νέας πολιτικής

Του Pascal Sabino
Εβδομαδιαίες ειδήσεις του Ώστιν
28 Ιουλίου 2020

Απόσπασμα:

Οι κοινοτικοί κήποι και τα αστικά αγροκτήματα μπορεί να έχουν πιο εύκολο χρόνο να προμηθευτούν το νερό που χρειάζονται αφού η πόλη άλλαξε την πολιτική της για τον πυροσβεστικό κρουνό.

Οι αλλαγές στα μέσα του καλοκαιριού μειώνουν ορισμένα από τα εμπόδια που εμπόδισαν πολλούς καλλιεργητές της πόλης να χρησιμοποιούν το νερό της πόλης για μεγάλο μέρος της σεζόν.

Οι προηγούμενοι κανόνες, που εισήχθησαν τον χειμώνα, απαιτούσαν από τους κοινοτικούς κήπους να πληρώνουν εκατοντάδες δολάρια για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση που απαιτούνταν για να υποβάλουν αίτηση για άδεια εισόδου στους κρουνούς.

Ήρθαν με πονοκεφάλους για τους κηπουρούς: Ακόμη και αφού ένας κοινοτικός κήπος στο Humboldt Park τα έκανε όλα αυτά, δεν άκουγαν τίποτα από την πόλη για εβδομάδες και βασίστηκαν στο νερό ενός γείτονα για να φροντίσουν τα οικόπεδά τους.

Η πόλη απέσυρε ορισμένους από τους δυσκίνητους και δαπανηρούς νέους κανόνες και η μη κερδοσκοπική οργάνωση Advocates for Urban Agriculture έχει ενταθεί για να προσφέρει επιχορηγήσεις για την κάλυψη του απότομου κόστους των κρουνών κρουνών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Schreibe einen Kommentar