Θα πρέπει να αγοράσετε ένα προκατασκευασμένο ασύρματο τηλέφωνο Δημοκρατίας; — Ξυλοκόπημα Έσπασε

0
Θα πρέπει να αγοράσετε ένα προκατασκευασμένο ασύρματο τηλέφωνο Δημοκρατίας;  — Ξυλοκόπημα Έσπασε

Αγοράστε ένα προκατασκευασμένο ασύρματο τηλέφωνο Δημοκρατίας

Η Republic Wireless μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας εάν έχετε βασικές ανάγκες και δεν θέλετε να πληρώνετε πολλά για έναν μηνιαίο λογαριασμό κινητού τηλεφώνου. Ακόμη καλύτερα, μπορείτε να αγοράσετε ένα προκατασκευασμένο τηλέφωνο Republic Wireless για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα.

Οφέλη από την επιλογή Republic Wireless

Η Republic Wireless είναι ένας εξαιρετικός πάροχος που μπορεί να είναι φειδωλός εάν έχετε περιορισμένη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα της Republic Wireless είναι 20 $ το μήνα για απεριόριστη ομιλία και κείμενο συν 1 GB δεδομένων. Κάθε επιπλέον GB δεδομένων κοστίζει 5 $. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε κυρίως το τηλέφωνό σας για να μιλάτε και να στέλνετε μηνύματα, η Republic Wireless μπορεί να είναι μια εξαιρετική εταιρεία για χρήση. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας κυρίως για δεδομένα, θα καταλήξετε να χρωστάτε αρκετά στο τέλος του μήνα.

Ως πρόσθετο μπόνους, μπορείτε να πληρώσετε 200 $ για την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας για το έτος, πράγμα που σας δίνει έκπτωση 40 $ από μήνα σε μήνα.

Υπάρχουν άλλα τρία σχέδια για να διαλέξετε επίσης.

Πρώτα, ωστόσο, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι η Republic Wireless προσφέρει κάλυψη στην περιοχή σας. Ευτυχώς, προσφέρουν κάλυψη στο μεγαλύτερο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Υπάρχουν μόνο λίγες τοποθεσίες όπου η κάλυψη μπορεί να είναι ανεπαρκής.

Πρέπει να αγοράσετε ένα ασύρματο τηλέφωνο Preonwed Republic;

Θα πρέπει να αγοράσετε ένα προκατασκευασμένο ασύρματο τηλέφωνο Δημοκρατίας;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ένα κατηγορηματικό ναι. Τα ασύρματα τηλέφωνα Republic Preowned έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα.

Πολύ Ελαφρώς Μεταχειρισμένο

Republic Wireless πιστοποιημένα τηλέφωνα χρησιμοποιούνται πολύ ελαφρά. Συχνά, είναι τηλέφωνα που αγόρασαν οι πελάτες αλλά στη συνέχεια επέστρεψαν εντός της περιόδου επιστροφής των 14 ημερών ή μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί για δοκιμές.

Έλεγχος μέσω δοκιμών

Κάθε κινητό τηλέφωνο υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο 50 σημείων. Αυτό σημαίνει ότι για να πιστοποιηθεί κάθε τηλέφωνο, πρέπει να είναι σε κατάσταση σαν καινούργιο.

Τιμές με έκπτωση

Η αγορά ενός κινητού τηλεφώνου μπορεί να κοστίσει αρκετές εκατοντάδες δολάρια ή και περισσότερο. Όταν αγοράζετε ένα πιστοποιημένο, μεταχειρισμένο τηλέφωνο, λαμβάνετε τηλέφωνο ίδιας ποιότητας σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Λόγια προσοχής

Εάν επιλέξετε να αγοράσετε ένα πιστοποιημένο, μεταχειρισμένο τηλέφωνο Republic Wireless, λάβετε υπόψη αυτές τις δύο προειδοποιήσεις:

Χωρίς εγγύηση κατασκευαστή

Όταν αγοράζετε ένα πιστοποιημένο μεταχειρισμένο τηλέφωνο, δεν μπορείτε πλέον να λάβετε την εγγύηση του κατασκευαστή. Ωστόσο, η Republic Wireless προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Απλώς επιστρέψτε το τηλέφωνο στην αρχική του συσκευασία εντός 14 ημερών από την παραλαβή και θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω. (Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή της αρχικής αποστολής.)

Μπορεί να λείπουν τα γνήσια αξεσουάρ

Όταν αγοράζετε ένα πιστοποιημένο μεταχειρισμένο τηλέφωνο, είναι εγγυημένο ότι θα λάβετε έναν συμβατό φορτιστή, κάρτα SIM και έναν οδηγό έναρξης, εκτός από το τηλέφωνο. Δεν έχετε εγγύηση ότι θα λάβετε τα γνήσια αξεσουάρ από τον κατασκευαστή.

Τελικές σκέψεις

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, ίσως θελήσετε να αγοράσετε ένα τηλεφωνικό τηλέφωνο Republic Wireless. Αγοράζοντας προκατειλημμένο αντί για ολοκαίνουργιο και χρησιμοποιώντας Republic Wireless προσιτό σχέδιο εγγυάται ότι θα σας προσφέρει την άνεση ενός κινητού τηλεφώνου σε προσιτή τιμή.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς εξοικονομούμε χρήματα με την Ting ως πάροχο κινητών τηλεφώνων

Αποκτήστε την υπηρεσία τηλεφώνου σας με λιγότερα χρήματα με αυτά τα δύο προγράμματα

Πώς συγκρίνεται το Tello Mobile με άλλα δίκτυα;

Schreibe einen Kommentar