Οι αγαπημένοι μας μικροί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων — Beating Broke

2
Οι αγαπημένοι μας μικροί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων — Beating Broke

Μικροί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων

Ο πληθωρισμός πλήττει σκληρά τα περισσότερα νοικοκυριά. Δεν είμαστε διαφορετικοί. Παρόλο που έχουμε βελτιώσει την οικονομική μας κατάσταση τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε να είμαστε οικονομικά, επομένως συνεχίζουμε να είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας και να μην ξοδεύουμε περισσότερα από όσα χρειαζόμαστε. Τον τελευταίο καιρό, χρησιμοποιήσαμε μικρούς τρόπους για να εξοικονομήσουμε χρήματα που μας βοηθούν να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την οικονομική μας κατάσταση.

Επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι δεν εξοικονομούμε πολλά χρήματα από καμία από αυτές τις στρατηγικές, αλλά, συνολικά, βελτιώνουν τα οικονομικά μας.

Μικροί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων

Προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Εκπτώσεις στο φυσικό αέριο

Έχουμε μερικούς τρόπους με τους οποίους προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα στο φυσικό αέριο.

Χρησιμοποιήστε μια κάρτα επιβράβευσης παντοπωλείου

Το τοπικό μας παντοπωλείο μας δίνει πόντους για τις αγορές μας. Στη συνέχεια, μπορούμε να εξαργυρώσουμε αυτούς τους πόντους έναντι ενός ποσού εκτός αερίου. Τον περασμένο μήνα, εξαργύρωσα αρκετούς πόντους για να λάβω έκπτωση 1,00 $ ανά γαλόνι, ανεβάζοντας την τιμή ανά γαλόνι στα 3,49 $ αντί για 4,49 $.

Χρησιμοποιήστε μια πιστωτική κάρτα με ανταμοιβές επιστροφής μετρητών

Μία από τις πιστωτικές μας κάρτες δίνει επιστροφή μετρητών 5% για αγορές φυσικού αερίου για τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, επομένως όποτε γεμίζουμε με τον σύζυγό μου, χρησιμοποιούμε πάντα αυτήν την κάρτα, ώστε να λαμβάνουμε κάποια μετρητά πίσω που μπορούμε να εξαργυρώσουμε αργότερα.

Συνδυασμός θελημάτων και διαμονής στο σπίτι

Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να μένουν περισσότερο σπίτι, αλλά το κάνουμε επειδή δουλεύουμε και οι δύο από το σπίτι. Προσπαθούμε να περιορίσουμε τα ταξίδια μας, αλλά όταν τα κάνουμε, προσπαθούμε να συνδυάσουμε θελήματα, ώστε να μην κυκλοφορούμε πολλές φορές την ημέρα ή ακόμα και την εβδομάδα.

Στρατηγική χρήση πιστωτικών καρτών Cash Back

Αναφέρθηκα σε αυτό παραπάνω, αλλά χρησιμοποιούμε στρατηγικά τις πιστωτικές μας κάρτες με επιστροφή μετρητών για να μεγιστοποιήσουμε τα χρήματα που λαμβάνουμε πίσω. Έχουμε τρεις πιστωτικές κάρτες, όλες οι οποίες προσφέρουν επιστροφή μετρητών. Κάθε τρίμηνο, επιλέγουμε τα μπόνους επιστροφής μετρητών και χρησιμοποιούμε αυτές τις κατηγορίες για αυτές τις αγορές.

Για παράδειγμα, η κάρτα Discover προσφέρει επιστροφή μετρητών 5% για αγορές αερίου από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, επομένως χρησιμοποιούμε αυτήν την κάρτα μόνο για βενζίνη. Χρησιμοποιούμε την άλλη πιστωτική μας κάρτα που προσφέρει επιστροφή μετρητών 2% σε όλες τις αγορές για οτιδήποτε άλλο.

Εξίσου σημαντικό, επιλέγουμε επίσης να μην ενεργοποιήσουμε ορισμένα μπόνους επιστροφής μετρητών 5%. Για παράδειγμα, μια κάρτα προσφέρει 5% επιστροφή μετρητών για φαγητό έξω. Δεν το ενεργοποιήσαμε επειδή δεν τρώμε ποτέ έξω και σίγουρα δεν θα ξεκινούσα να τρώω έξω μόνο για να πάρω το 5% των μετρητών.

Πωλήσεις εκκαθάρισης αγορών

Πάντα μου αρέσει να περιηγούμαι στην ενότητα εκκαθάρισης, αλλά αυτό είναι πιο σημαντικό τώρα από ποτέ.

Εκκαθάριση παντοπωλείου

Πρόσφατα, βρήκα μερικά εξαιρετικά είδη εκκαθάρισης παντοπωλείων. Μια εβδομάδα μετά το Πάσχα, βρήκα ένα πακέτο μιας λίβρας κομμένο σε κύβους για 49 σεντς. Ναι παρακαλώ! Αγόρασα δύο και τα χρησιμοποίησα ως κρέας σε μερικές συνταγές για σούπες που έφτιαξα.

Όποτε βρίσκω κρέας κάθαρσης, το αγοράζω και βάλτε το στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση. Το ίδιο κάνω και με τα ξηρά προϊόντα, εφόσον είναι φαγητά που ξέρω ότι θα φάμε.

Ενδύματα εκκαθάρισης

Μικροί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων

Πριν από μερικές εβδομάδες, οι κόρες μου και εγώ πήγαμε στο Kohl’s για να ψωνίσουμε τις σχάρες χειμερινών ρούχων. Αγοράσαμε τα ρούχα μας για τον επόμενο χειμώνα με μεγάλη έκπτωση. Τα έχουμε μαζέψει και θα τα βγάλουμε σε λίγους μήνες όταν αρχίσει να αλλάζει ο καιρός. Για να γλυκύνουμε τη συμφωνία, λάβαμε τα μετρητά του Kohl, τα οποία εξαργυρώσαμε για να αγοράσουμε χειμερινές μπότες που ήταν υπό εκκαθάριση.

Ακυρωμένες πλεονάζουσες συνδρομές

Με δύο έφηβους στο σπίτι και έναν προ-έφηβο, έχουμε πολλές υπηρεσίες ροής. Τα περισσότερα από αυτά δεν είναι ακριβά – $5 έως $10 το μήνα. Ωστόσο, όταν έχετε πολλά από αυτά, η τιμή αθροίζεται. Έκανα δημοσκόπηση στα παιδιά για να δω ποιες υπηρεσίες streaming χρησιμοποιούν και έκοψα τα υπόλοιπα. Αυτό μας εξοικονόμησε 20 $ το μήνα ή 240 $ το χρόνο. Αν και αυτό το ποσό δεν είναι τεράστιο, γιατί να πληρώσετε τα χρήματα όταν οι υπηρεσίες δεν χρησιμοποιήθηκαν καν; Αυτό είναι χαζό.

Αναμονή για την πραγματοποίηση σημαντικών αγορών

Ένας από τους μεγαλύτερους τρόπους με τους οποίους εξοικονομούμε χρήματα σε αυτήν την τρέχουσα οικονομική συγκυρία είναι να αποφύγουμε τις μεγάλες αγορές. Το μίνι βαν μας είναι 18 ετών και έχει 230.000 μίλια πάνω του. Θα θέλαμε να το αντικαταστήσουμε, αλλά τα νέα μίνι βαν είναι εκτός του εύρους τιμών μας και τα μεταχειρισμένα πλέον κοστίζουν σχεδόν όσο τα καινούργια. Επιπλέον, δεν θέλουμε να πάρουμε δάνειο αυτοκινήτου αφού τα επιτόκια αυξάνονται. Αντίθετα, περιμένουμε να αγοράσουμε ένα όχημα αντικατάστασης.

Αυτό σημαίνει ότι ξοδέψαμε 1.500 $ πρόσφατα για να επισκευάσουμε το βαν. Τα παιδιά μου ντρέπονται συνεχώς να οδηγούν ένα τόσο παλιό μίνι βαν. (Για να είμαι δίκαιος, καταλαβαίνω τα συναισθήματά τους. Η μπογιά ξεφλουδίζει και τα καπάκια είναι κλειστά. Η μία πλαϊνή πόρτα του συνοδηγού δεν ανοίγει πλέον.) Ωστόσο, έχουμε αποφασίσει, προς το παρόν, ότι το να κρατάμε το τωρινό μας όχημα είναι το συνετή επιλογή. Εξάλλου, η οδήγηση σε ένα τόσο παλιό όχημα δημιουργεί χαρακτήρα για τα παιδιά.

Εξοικονόμηση σε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Μικροί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων

Κάναμε οικογενειακές διακοπές αυτόν τον μήνα, οπότε επιλέξαμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και εξοικονομήσαμε δύο τρόπους.

Χρησιμοποιήστε την κάρτα μας Costco

Πρώτον, χρησιμοποιήσαμε την κάρτα Costco για να εξοικονομήσουμε περισσότερο από 25% στο κόστος της ενοικίασης οχήματος. Εμείς μόνο κάντε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτων μέσω της Costco ταξιδιωτικό τμήμα γιατί η έκπτωση είναι τεράστια.

Εξαίρεση από την ασφάλιση ενοικίασης αυτοκινήτου

Επιλέξαμε επίσης να μην αγοράσουμε την ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτου. Τηλεφώνησα στην ασφάλειά μας και επιβεβαίωσαν ότι η ασφάλειά μας θα κάλυπτε τυχόν προβλήματα εκτός από τη χρέωση απώλειας χρήσης από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος και αχρηστίας του οχήματος. Προσθέσαμε έναν αναβάτη 6 $ για να καλύψουμε την απώλεια χρήσης.

Πλήρωσα επίσης με την πιστωτική μας κάρτα που παρέχει δευτερεύουσα ασφάλιση για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας για την ενοικίαση, αυτή η πιστωτική κάρτα θα καλύψει την έκπτωση.

Τελικές σκέψεις

Το να ζεις σε μια εποχή υψηλού πληθωρισμού είναι δύσκολο. Είμαστε ευλογημένοι που εργαζόμαστε και οι δύο και βρισκόμαστε σε αρκετά άνετη οικονομική θέση ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον τρέχοντα οικονομικό αγώνα. Ακόμα κι έτσι, κάνουμε αυτά τα μικρά βήματα για να εξοικονομήσουμε χρήματα, ώστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την οικονομική μας θέση.

Διαβάστε περισσότερα

8 τρόποι για να σταματήσετε τη σπατάλη τροφίμων

Εξοικονομήστε χρήματα με τις ομάδες Buy Nothing

Πώς εξοικονομούμε χρήματα με την Ting ως πάροχο κινητών τηλεφώνων

Schreibe einen Kommentar