Οι κοινοτικοί κήποι φοβούνται ότι οι προσπάθειές τους θα εξασθενήσουν με τους νέους ρυθμούς νερού της πόλης — City Farmer News

1
Οι κοινοτικοί κήποι φοβούνται ότι οι προσπάθειές τους θα εξασθενήσουν με τους νέους ρυθμούς νερού της πόλης — City Farmer News
Ενοικιαστές Αγρόκτημα, 1935/42, Anne Michalov.

Ενώ οι κοινοτικοί κήποι της Κολούμπια θα μπορούσαν να γλιτώσουν από τις πιο δραστικές αυξήσεις των επιτοκίων, οι κηπουροί στο σπίτι δεν θα έχουν την ίδια ανάπαυλα.

Του Τάιναν Στιούαρτ
Μιζιζιανός
29 Ιανουαρίου 2019

Απόσπασμα:

Στις 22 Ιανουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κολούμπια ψήφισε για την αναδιάρθρωση του συστήματος τιμών νερού της πόλης. Οι αλλαγές αύξησαν τα ποσοστά για όλους τους κατοίκους, αλλά ειδικά για όσους χρησιμοποιούν πολύ νερό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των κοινοτικών κήπων όπως αυτός στο Broadway Christian. Είναι ένα από τα περίπου 30 που αποτελούν μέρος του Community Garden Coalition, που παρέχει υποστήριξη για κοινοτικούς κήπους στην Κολούμπια και την κομητεία Boone.

Ενώ η πόλη επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την εξαίρεση των κήπων, οι νέοι καλοκαιρινοί συντελεστές ανησυχούν τον συνασπισμό.

Η Kathy Doisy, μέλος του συμβουλίου του συνασπισμού, είπε ότι η πληρωμή υψηλότερων λογαριασμών νερού για τους δύο κήπους που διατηρεί άμεσα θα περικόψει τον ετήσιο προϋπολογισμό της ύψους περίπου 10.000 δολαρίων.

Με βάση τη χρήση νερού του συνασπισμού το 2017, οι νέοι συντελεστές θα του κοστίσουν περίπου το ένα τρίτο του προϋπολογισμού του. Πέρυσι, κατά τη διάρκεια μιας κρατικής ξηρασίας, το κόστος θα είχε καταναλώσει περίπου το μισό του προϋπολογισμού του συνασπισμού.

Ο Doisy φοβάται επίσης ότι μια ξαφνική αύξηση των τιμών του νερού θα μπορούσε να έχει «ανατριχιαστικό αποτέλεσμα» στη γενναιοδωρία των συν-χορηγών, όπως η Χριστιανική Εκκλησία του Μπρόντγουεϊ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Schreibe einen Kommentar