Πώς να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι από Mason Jar Rings

1
Πώς να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι από Mason Jar Rings

Αυτό το αξιολάτρευτο χριστουγεννιάτικο στεφάνι είναι φτιαγμένο από δαχτυλίδια βάζων Mason και ταινία πλυσίματος! Spoiler alert: είναι τόσο εύκολο να το φτιάξεις! Χρειάζεστε μόνο λίγες προμήθειες και περίπου μισή ώρα!

Ως φειδωλός οικοδεσπότης του Millennial (γνωστός και ως: σπασμένος οικιακός οικοδεσπότης της Millennial), προσπαθώ να ξοδεύω όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα σε πράγματα όπως είδη χειροτεχνίας και διακόσμηση σπιτιού. Συγκλονιστικό, σωστά; Αλλά εννοώ όταν πρόκειται να αγοράσεις περισσότερα κοτόπουλα ή να αγοράσεις είδη χειροτεχνίας… τα κοτόπουλα πάντα θα κερδίζουν! Και, γεια, ίσως κάποια μέρα να εξοικονομήσω αρκετά για να ξεπληρώσω αυτό το πτυχίο κολεγίου που δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά στην επαγγελματική μου ζωή!

Ούτως ή άλλως, τα Χριστούγεννα είναι πάντα μια διασκεδαστική περίοδος του χρόνου για μένα γιατί γίνομαι πολύ μάγκας… και φειδωλός! Ειλικρινά, μου αρέσει η πρόκληση να δω πόσα αντικείμενα μπορώ να επανατοποθετήσω! Η σημερινή επαναχρησιμοποιημένη πονηρή καλοσύνη: αυτό το δαχτυλίδι χριστουγεννιάτικο στεφάνι!

Αυτό το αξιολάτρευτο χριστουγεννιάτικο στεφάνι είναι φτιαγμένο από δαχτυλίδια βάζων Mason και ταινία πλυσίματος! Spoiler alert: είναι τόσο εύκολο να το φτιάξεις! Χρειάζεστε μόνο λίγες προμήθειες και περίπου μισή ώρα!

Δεν είναι τόσο χαριτωμένο;! Σοβαρά δεν τα χορταίνω αυτά τα μικρά κόκκινα αγροτικά φορτηγά! ?

Τα βάζα Mason φαίνεται να είναι ένα κυρίαρχο θέμα στη ζωή μας. Υπάρχουν παντού και χρησιμοποιούνται σχεδόν για τα πάντα! Θέλετε λίγο γάλα; Είναι σε ένα βάζο. Χρειάζεστε αλεύρι; Επίσης σε βαζάκι. Διατηρημένα προϊόντα από τον κήπο; Ναι, είναι όλα σε βάζα!

δαχτυλίδι στεφάνι από βάζο κτιστών που κρέμεται στην πόρτα

Εξαιτίας αυτού, έχουμε πάντα μια πληθώρα έξτρα δαχτυλιδιών για βαζάκια! Τα δαχτυλίδια σκουριάζουν πολύ γρήγορα και στην πραγματικότητα αφαιρείτε τα δαχτυλίδια από τα βάζα σας προτού αποθηκεύσετε τις κονσέρβες σας για το χειμώνα. Έτσι, είχα ένα μεγάλο κουτί με παλιά δαχτυλίδια που κάθονταν τριγύρω, απλά πιάνοντας χώρο. Είμαι σίγουρος ότι κάθε οικιακό κονσερβοποιό οποιουδήποτε επιπέδου έχει επίσης ένα γιγάντιο κουτί από αυτά τα κακά αγόρια! Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να τα αξιοποιήσετε!

Το να φτιάξεις το στεφάνι ήταν παιχνιδάκι! Όπως, συγκλονιστικά εύκολο! Στην πραγματικότητα έφτιαξα δύο – κάτι που μείωσε ελαφρώς την προσφορά μου σε δαχτυλίδια από βάζο! Έφτιαξα ένα με δαχτυλίδια με φαρδύ στόμα και ένα με κανονικά στοματικά δαχτυλίδια. Το κανονικό στοματικό στεφάνι χρησιμοποίησε 34 δαχτυλίδια και το στεφάνι αποδείχθηκε ότι έχει διάμετρο περίπου 7 ίντσες. Το στεφάνι με φαρδύ στόμα ήταν λίγο μεγαλύτερο. Χρησιμοποίησα 44 κρίκους και έχει πλάτος περίπου 10 ίντσες.

Χέρι που κρατά δαχτυλίδια από βάζο τυλιγμένα σε ταινία washi

Προμήθειες που χρησιμοποίησα για αυτό το προϊόν:

**Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών για εκπληκτικά προϊόντα. Ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια χωρίς κόστος για εσάς, εάν επιλέξετε να αγοράσετε αντικείμενα χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη συνεργατών μας εδώ. Ευχαριστούμε που βοηθήσατε στην υποστήριξη αυτού του ιστολογίου! **

*Εσείς, όλοι φαίνεται να έχουν ξεπουληθεί από το washi tape των Χριστουγεννιάτικων φορτηγών! ? Θα συνδέσω κάποια άλλα παρακάτω και θα συνεχίσω να ελέγχω σε περίπτωση που επιστρέψει ξανά στο Amazon. Αν θέλετε να προσπαθήσετε να το κυνηγήσετε αλλού, λέγεται «Διακοσμητική Ταινία Φάρμας Δέντρων» από τη συλλογή Celebrate Christmas από την Echo Park (αντικείμενο CCH159027).

Πώς να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο στεφάνι με δαχτυλίδι Mason Jar:

Προμήθειες:

κατάλογος των προμηθειών

 • Δαχτυλίδια Mason Jar
  • Φαρδύ στόμιο: Χρησιμοποίησα 44 κρίκους, με αποτέλεσμα ένα στεφάνι 10 ιντσών
  • Κανονικό στόμα: Χρησιμοποίησα 34 κρίκους, με αποτέλεσμα ένα στεφάνι 7 ιντσών
 • Washi Tape
 • Κορδέλα, κατά προτίμηση ενσύρματη, ή προαγορασμένο φιόγκο
 • Κλωστή, κορδέλα, κορδόνι ή γιούτα (για κρεμάστρα)
 • Floral Wire
 • Ψαλίδι
 • Στικ κόλλας (προαιρετικό)

Κατευθύνσεις:

 1. Τυλίξτε τα δαχτυλίδια βάζων με ταινία Washi. Ίσως χρειαστεί να στερεώσετε τα άκρα με λίγη κόλλα.
  τυλίξτε τα δαχτυλίδια του βάζου με washi tape
 2. Κόψτε ένα μήκος από λουλουδάτο σύρμα μήκους περίπου 2 ποδιών για μικρότερα στεφάνια ή μήκους 3 ποδιών για μεγαλύτερα στεφάνια.
 3. Ξεκινήστε να σύρετε τους δακτυλίους στο σύρμα σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να στερεώσετε το ένα άκρο του σύρματος σε κάτι, έτσι ώστε οι δακτύλιοι σας να μην γλιστρήσουν και να έχετε δύο ελεύθερα χέρια.
  σύρετε τους δακτυλίους στο σύρμα
 4. Μόλις τα δαχτυλίδια είναι όλα στο σύρμα, ισιώστε τα δαχτυλίδια έτσι ώστε να επικαλύπτονται (δεν χρειάζεται να είναι τέλειοι, αλλά θα διευκολύνει το σχηματισμό του στεφανιού, αν δεν είναι όλοι στραβά!)
  ισιώστε τους δακτυλίους έτσι ώστε να επικαλύπτονται
 5. Τραβήξτε τις δύο άκρες του καλωδίου σας μαζί για να σχηματίσετε έναν κύκλο. Στρίψτε τα καλώδια μαζί σε έναν σφιχτό κύκλο. Θέλετε το σύρμα να είναι πολύ σφιχτό στους δακτυλίους. Εάν υπάρχει πολλή χαλαρότητα, το στεφάνι σας δεν θα έχει σχήμα κύκλου. Κόψτε τυχόν επιπλέον σύρμα.
  Στρίψτε τα άκρα του σύρματος μεταξύ τους σφιχτά
 6. Κόψτε ένα κομμάτι κορδόνι (ή το υλικό της επιλογής σας) μήκους περίπου 8 ιντσών για να φτιάξετε την κρεμάστρα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μακρύτερο ή μικρότερο ανάλογα με το πώς θέλετε να κρεμαστεί το στεφάνι σας.
 7. Τυλίξτε το κορδόνι κάτω από το σύρμα σας και στερεώστε το δένοντας τα δύο χαλαρά άκρα του κορδονιού σε έναν κόμπο.
 8. Τοποθετήστε το στεφάνι σε μια επίπεδη επιφάνεια και ισιώστε τα δαχτυλίδια σας έτσι ώστε να επικαλύπτονται όλοι και να κάθονται σωστά.
  Τοποθετήστε το στεφάνι και ισιώστε τους κρίκους έτσι ώστε να επικαλύπτονται
 9. Δοκιμάστε το στεφάνι σας για να δείτε αν κρατάει το σχήμα του σηκώνοντάς το από το κορδόνι της κρεμάστρας.
  δοκιμάστε την τάση σηκώνοντας το στεφάνι από το κορδόνι της κρεμάστρας
 10. Εάν το στεφάνι χάσει το σχήμα του όταν αιωρείται από την κρεμάστρα, θα χρειαστεί να σφίξετε το λουλουδάτο σύρμα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό δημιουργώντας μια επιπλέον «στρέψη» στο σύρμα όπου βρίσκεται το κορδόνι της κρεμάστρας (δείτε την παρακάτω εικόνα). Ξαναδοκιμάστε το στεφάνι και συνεχίστε να σφίγγετε το σύρμα στρίβοντάς το μέχρι το στεφάνι σας να κρατήσει το σχήμα του.
  σφίξτε την τάση του στεφανιού στρίβοντας το σύρμα
 11. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με το σχήμα του στεφανιού, τοποθετήστε το ξανά σε μια επίπεδη επιφάνεια.
 12. Δημιουργήστε το φιόγκο σας για το στεφάνι χρησιμοποιώντας ενσύρματη κορδέλα (ή χρησιμοποιήστε έναν προαγορασμένο φιόγκο).
 13. Κόψτε ένα μήκος 6 ιντσών από floral σύρμα και τυλίξτε το γύρω από το τόξο. Χρησιμοποιήστε το σύρμα για να στερεώσετε το τόξο σε έναν από τους δακτυλίους του βάζου. Κάνετε αυτό τυλίγοντας το σύρμα γύρω από τον δακτύλιο του βάζου και στη συνέχεια στρίβοντας τα δύο άκρα του σύρματος μεταξύ τους για να στερεώσετε το τόξο.
  στρίψτε τα άκρα του σύρματος μεταξύ τους για να το στερεώσετε
 14. Κόψτε τυχόν επιπλέον σύρμα και πιέστε τα άκρα πίσω από το δακτύλιο για να τα κρύψετε.Τυλίξτε τα άκρα του σύρματος κάτω από το δακτύλιο του βάζου για να τα κρύψετε
 15. Κρεμάστε στεφάνι. Ισιώστε δαχτυλίδια και σχηματίστε στεφάνι όπως χρειάζεται και απολαύστε τη νέα σας χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Αρέσει? Καρφιτσώστε το!
Αυτό το αξιολάτρευτο χριστουγεννιάτικο στεφάνι είναι φτιαγμένο από δαχτυλίδια βάζων Mason και ταινία πλυσίματος! Spoiler alert: είναι τόσο εύκολο να το φτιάξεις! Χρειάζεστε μόνο λίγες προμήθειες και περίπου μισή ώρα!

Schreibe einen Kommentar